- HABERLER Paylaş

5. OIC Helal EXPO Fuarı ve Dünya Helal Zirvesi 

12 Ağustos 2017 Cumartesi
5. OIC Helal EXPO Fuarı. Fuar organizasyonu kapsamında organize edilecek Helal Zirvesi'ne İslami finans ile ilişkin pek çok ulustan üst düzey kurum ve kuruluşların temsilcisi yer alacak.

 

5. OIC Helal EXPO Fuarı ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2017'nin Kasım ayının son 3. haftasından düzenleneceği belirtildi. Gelen bilgilerde, bu sene İslam İşbirliği Teşkilatı (OIC) işbirliği ile özel olarak organize edilecek olan, 57 OIC üyesi ulusun üst düzey bakanlarının yer alacağı, Ekonomik ve Ticari İşbirliği Konseyi ile eş zamanlı fuar, Kasım ayının 3. haftasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. 

 

Pek çok devletin devlet başkanları katılacağı organizasyonda 5. OIC Helal EXPO fuarı kapsamında, helal gıda başta olmak üzere pek çok konularda OIC üyeleri ve diğer devletlerden  katılım sağlayacak üst düzey kurum ve kuruluşların konferanslar verecek. Dünya genelinde yer alan uzmanlar bir çatı altında toplanarak küresel helal sektörü ile ilişkin önem teşkil eden konuları ele alacağı ve ülkemizi helal ekosistemin merkezi haline getirmeyi hedefleyen farklı devletlerden gelen pek çok ilişkili olan sektörden firma ve markanın katılmasın tahmin edilmektedir.
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.